Interbon.bgInterbon.bg

Гаражи и паркоместа в жилищна сграда Шевица

10/08/2020
  • Сподели

Съвременната градска среда се развива динамично и заедно с нея и визията за модерно и функционално жилищно строителство. При проектирането на сграда Шевица е помислено за всеки детайл, свързан с удобствата на ползване на жилищните обекти и търговските площи, общите части на сградата, паркоместата и гаражите. Жилищна сграда Шевица предлага на своите клиенти сигурност, максимален комфорт на обитаване и удобства на разумна цена. В сградата са проектирани необходимия брой лесно достъпни и просторни места за паркиране за всички собственици и ползватели в съответствие с изискванията Закона за устройство на територията.

Автомобилите в София се увеличават непрекъснато, а с тях и нуждата от повече места за паркиране. Бъдещите планове за разширението на синята и зелената зони в централната част на София ще усложнят паркирането и в кварталите на града. Градското развитие на столицата включва строго разграничаване на местата за регламентирано паркиране от зелените площи и тротоарите. Законовата забрана за паркиране върху тревните площи и принудителното преместване на автомобили могат сериозно да влошат комфорта на обитаване на едно жилище. Затова и все повече клиенти предвиждат закупуване на гараж или паркомясто към апартамент или търговски обект в жилищна сграда Шевица.

За удобство на живущите в сграда Шевица са проектирани общо 142 броя паркоместа и гаражи, разположени на нива сутерен и партер, за да са подсигурени нуждите на всички. За всяка една от трите жилищни секции са проектирани самостоятелни вертикални комуникационни възли с ниво сутерен, които се състоят от стълбищна клетка и асансьор. Асансьорите и за трите секции са проектирани да слизат до ниво сутерен. Осигурена е директна връзка между стълбищната клетка и асансьора на всяка секция и вътрешния двор на сградата за бърз достъп до гаражи и паркоместа в сградата на ниво партер.

Ниво партер е със застроена площ от 1 366.12 м2. Проектирани са 4 двойни гаража, 9 единични гаража и 43 паркоместа. Подходът към гаражите и паркоместата е от към ул. Гаврил Кръстевич, като достъпът до всички обекти в двора на сградата е контролиран посредством входна бариера.

  • Единичните гаражи са с обща площ от 23.32м2 до 30,29м2. Предлагат се напълно завършени със секционни гаражни врати с механизми Novoferm, монтирани от СААВ ООД и комплект ключове и дистанционни управления. Подови настилки от шлайфан бетон, стени и тавани завършени с акрилна боя.
  • Двойните гаражи са с обща площ от 36,8 м2 до 56,37м2. Предлагат се напълно завършени със секционни гаражни врати с механизми Novoferm, монтирани от СААВ ООД и комплект от ключове и дистанционни управления. Подови настилки от шлайфан бетон, стени и тавани завършени с акрилна боя.
  • Паркоместата се намират в двора на жилищната сграда, предвидените настилки са унипаваж, бетонни бордюри, с изграждане на линейни отводнителни канали и асфалтирани улици към подходите за партерното ниво. Вертикалната планировка и озеленяването са по проект.

Откъм ул. Гаврил Кръстевич през двора от северната страна на сградата посредством рампа с наклон се достига до паркоместа на ниво сутерен. Ниво сутерен е с обща застроена площ от 3 124.95 м2 и с подземни паркоместа за 81 автомобила, всяко с обща площ от 25.87 м2 до 46.12м2. Подземното ниво е разделено на две зони. До западната половина на сутерена стига вертикалната комуникация – стълби и асансьор на секции А и Б, а до източната стига вертикална комуникация – стълби и асансьор на секция В. Подовите настилки на сутеренното ниво са предвидени от шлайфан бетон, изпълнен с хеликоптерно заглаждане.

Разгледайте линковете за нива партер и сутерен и вижте разположенията на гаражите и паркоместата в сграда Шевица.

Ниво партер: https://shevitsa.interbon.bg/entrance/1/vhod-a#suteren

Ниво сутерен: https://shevitsa.interbon.bg/entrance/1/vhod-a#suteren 

Свържете се с екипа на Интербон:

ИСКРА КИРИЛОВА 📞+359 884 342 900; 📨 i.kirilova@interbon.bg

СИЛВИЯ БЕЛМЕЗОВА 📞+359 2 843 77 20; 📞+359 898 688 611; 📨 sales@interbon.bg

Посетете сайта на сграда Шевица. Разгледайте всички обекти в продажба на www.shevitsa.interbon.bg

 

Предишна

Проект Шевица – съвместна инвестиция на компаниите ИНТЕРБОН и Бокал

Следваща

Етап на строителство – сграда “Шевица”