Interbon.bgInterbon.bg

Начало на строителните дейности на проект Ейт Истейт

23/06/2022
  • Сподели

Стартираха строителните дейности по изграждането на новият съвместен проект ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate) с инвеститори ИНТЕРБОН и МАРЧ ПРОПЪРТИС. Проектът се състои от 8 редови къщи, ситуирани в близост до ул. Панорамен път в кв. Бояна, гр. София. Разрешението за строеж влезе в сила на 03.06.2022 г. и строителната площадка е открита на 17.06.2022 г. Започналото строителство се извършва съгласно проектната документация, като се спазват плана за управление на строителните отпадъци и почистване на строителната техника, временната организация за безопасност на движението и изискванията за осигуряване на безопасност и здраве на строежа.

Преди строително-монтажните работи по видимата част на сградите се извършват и редица не по-малко важни технологични операции, които обуславят т. нар. нулев цикъл. Нулевият цикъл е първият етап, с който се поставя началото на грубия строеж на конструкцията. Нулевият цикъл включва изпълнение на всички подземни нива на конструкцията до кота нула, като за целта в етапа се включват следните технологични процеси – подготовка на строителната площадка, разчистване на терена, отводняване на строителната площадка, изграждане и укрепване на строителни изкопи, изграждане на фундаменти и подземни съоръжения, предпазването им от действието на води и обратна засипка.

За инвеститорите ИНТЕРБОН и МАРЧ ПРОПЪРТИС е важно да споделят периодично информация за дейностите по работния процес и да ви предоставят възможност да се уверите в качеството на строителството.

Посетете сайта на проекта и научете повече за характеристиките на къщите: https://8estate.bg

Последвайте ни във фейсбук: https://www.facebook.com/8estate.bg

Запазете час за оглед и индивидуална презентация на телефон: 0898 688 611 или ни пишете на sales@8estate.bg

Предишна

Етап на строителство – сграда „Шевица“

Следваща

Сграда Шевица с Разрешение за ползване