Interbon.bgInterbon.bg
Редови къщи в Бояна

''ЕЙТ ИСТЕЙТ''

За проекта

Локация в полите на Витоша

ИНТЕРБОН и „МАРЧ ПРОПЪРТИС“ ООД започват нов съвместен проект ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate), състоящ се от 8 редови къщи, ситуирани в кв. Бояна, гр. София. Архитектурата е дело на архитектурно и дизайн студио MMXX архитекти.

Проектът от 8 редови къщи е разположен на удобна и предпочитана за живеене локация в полите на Витоша планина в близост до ул. „Панорамен път“, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие.

За къщите

Съвременна архитектура и удобства

ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate) представлява затворен комплекс от осем редови къщи със съвременна архитектура, която се отличава с функционалност и комфорт на обитаване и прецизност на детайлите в синхрон със заобикалящата ги среда. Всяка къща е с РЗП от 195 кв.м. до 205 кв.м. и ще разполага с 2 индивидуални паркоместа, обширна дневна с трапезария, веранда към двора на къщата, кухня и сервизни помещения на ниво партер, 3 спални на второ ниво с прилежащите им сервизни помещения за удобствата на едно модерно семейство, както и панорамна покривна тераса, от която заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и светлините на града в подножието.

Къщите разполагат с индивидуално дворно пространство с площ от 70 кв.м. до 160 кв.м., подходящо за отдих сред природата.

Строителството на проекта е планирано да започне през 2021 г., като се предвижда да завърши до края на 2022 г.

Повече актуална информация за проекта вижте тук: https://www.8estate.bg