Interbon.bgInterbon.bg
Interbon

За нас

Интербон | Interbon

ИНТЕРБОН е българска инвестиционна компания с над 10-годишен опит.

ИНТЕРБОН инвестира, проектира и изгражда обществени и жилищни сгради, логистични паркове и складови бази, чиято стойност непрекъснато нараства във времето.

В основата на всеки наш проект е идеята да създаваме по-добра среда за живот и работа.

Наши основни приоритети са високите стандарти и иновациите в съвременното строителство и архитектура.

За да постигнем амбициозните си цели, в ИНТЕРБОН разчитаме на подбора на утвърдени специалисти с богат опит и професионална квалификация в областта на строителството, които са добре запознати със съвременните строителни материали и технологии. Работим с висок професионализъм и с поглед към международните новости в проектирането, изграждането и организацията на съвременното жилище или офис.

Високите технологични стандарти и качество на строене е гаранция за дълъг и спокоен живот в нашите сгради. То е в основата на всеки проект на ИНТЕРБОН и обезпечава сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи и устойчивата във времето естетика на архитектурата.

ИНТЕРБОН прилага индивидуален инвеститорски подход към всеки свой проект, детайлно анализира търсенето и нуждите на клиентите и се адаптира към променящите се вкусове и тенденции на пазара.

Увереността в успеха на нашите проекти е резултат от удовлетворението на нашите клиентите.