Interbon.bgInterbon.bg

Етап на строителство – сграда “Шевица”

03/09/2020
  • Сподели

Дейностите по изграждането на жилищна сграда Шевица следват заложения строителен график. Положен е бетон за кота +12.78 м. /четвърти жилищен етаж/, в момента текат строителните дейности по изграждането на вертикалните елементи от конструкцията към кота +15.84 м. / пети жилищен етаж/.

Успоредно с този процес вече се работи и по зидарията на стените на партерния, първи и втори жилищен етаж с тухли Porotherm на производителя Wienerberger. За разлика от външните стени, където водещ фактор е топлоизолацията, при вътрешните стени водещ фактор е звукоизолацията. Най-високи са изискванията към шумоизолацията на стените между отделни жилища. Първият слой на съставната преградна стена се изгражда с блок Porotherm с широчина 12 см. След първия слой от керамични блокове Porotherm започва зидането на втория слой керамични блокове Porotherm с широчина 12 см. Между тухлите се поставя слой от вата и шумоизолираща мембрана за по-добра шумоизолация, като общата дебелина на зида на отделните жилища е от 26 см.

Строителният процес се движи с много добри темпове и всеки строителен етап се завършва в рамките на планираните срокове без да се правят компромиси с качеството на изпълнение.

За Интербон като инвеститор в жилищна сграда Шевица е важно да споделя периодично дейностите по работния процес и да ви предостави възможност да се уверите в качеството на строителството.

Посетете сайта на проекта www.shevitsa.interbon.bg и разгледайте всички апартаменти, търговски площи, гаражи и паркоместа в продажба.

Последвайте ни и във фейсбук: www.facebook.com/interbon.bg

02.09.2020 – строителни дейности кота +12.78 м – четвърти жилищен етаж

Предишна

Гаражи и паркоместа в жилищна сграда Шевица

Следваща

Етап на строителство – сграда “Шевица”