Interbon.bgInterbon.bg

Нов проект ЕЙТ ИСТЕЙТ

14/04/2021
  • Сподели

ИНТЕРБОН и „МАРЧ ПРОПЪРТИС“ ООД започват нов съвместен проект ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate), състоящ се от 8 редови къщи, ситуирани в кв. Бояна, гр. София. Архитектурата е дело на архитектурно и дизайн студио MMXX архитекти.

Проектът от 8 редови къщи е разположен на удобна и предпочитана за живеене локация в полите на Витоша планина в близост до ул. „Панорамен път“, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие.

ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate) представлява затворен комплекс от осем редови къщи със съвременна архитектура, която се отличава с функционалност и комфорт на обитаване и прецизност на детайлите в синхрон със заобикалящата ги среда. Всяка къща е с разгърната застроена площ от 192 кв.м до 315 кв.м. и разполага с гараж за 2 автомобила или 2 индивидуални покрити паркоместа, обширна дневна с трапезария, веранда към двор на къщата с площ от 66 кв.м. до 172 кв.м., кухня и сервизни помещения на ниво партер. На второ ниво са проектирани 3 или 4 спални с прилежащите им сервизни помещения за удобствата на всяко модерно семейство и достъп до панорамна покривна тераса, от която заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и светлините на града в подножието.

Стартът на строителството е през март 2022 г., като планирания срок за разрешение за ползване е през септември 2023 г.

Повече информация за проекта вижте тук: www.8estate.bg

Предишна

Топлофициране на жилищна сграда Шевица

Следваща

Сграда Шевица с Акт 14