Interbon.bgInterbon.bg

Нов проект ЕЙТ ИСТЕЙТ

14/04/2021
  • Сподели

ИНТЕРБОН и „МАРЧ ПРОПЪРТИС“ ООД започват нов съвместен проект ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate), състоящ се от 8 редови къщи, ситуирани в кв. Бояна, гр. София. Архитектурата е дело на архитектурно и дизайн студио MMXX архитекти.

Проектът от 8 редови къщи е разположен на удобна и предпочитана за живеене локация в полите на Витоша планина в близост до ул. „Панорамен път“, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие.

ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate) представлява затворен комплекс от осем редови къщи със съвременна архитектура, която се отличава с функционалност и комфорт на обитаване и прецизност на детайлите в синхрон със заобикалящата ги среда. Всяка къща е с РЗП от 195 кв.м. до 205 кв.м. и ще разполага с 2 индивидуални паркоместа, обширна дневна с трапезария, веранда към двора на къщата, кухня и сервизни помещения на ниво партер, 3 спални на второ ниво с прилежащите им сервизни помещения за удобствата на едно модерно семейство, както и панорамна покривна тераса, от която заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и светлините на града в подножието.

Къщите разполагат с индивидуално дворно пространство с площ от 70 кв.м. до 160 кв.м., подходящо за отдих сред природата.

Строителството на проекта е планирано да започне през 2021 г., като се предвижда да завърши до края на 2022 г.

Повече информация за проекта очаквайте съвсем скоро.

Предишна

Топлофициране на жилищна сграда Шевица

Следваща

Сграда Шевица с Акт 14