Interbon.bgInterbon.bg

Триизмерна визуализация на югозападен тристаен апартамент в сграда Шевица

22/01/2021
  • Сподели

Интербон предлага на Вашето внимание триизмерна визуализация на един от най-предпочитаните тристайни апартаменти в жилищна сграда Шевица. Триизмерната визуализация предоставя възможност да получите съвсем реална представа за обемите, разпределението и функционалността на помещенията в жилището.

Визуализацията е генерирана от архитектурния проект на тристаен апартамент с югозападно изложение в сграда Шевица и застроена площ от 97.28 кв.м. Представеното жилище е със следната функционално-планова структура: входно антре и коридор с предвидено мокро помещение и място за съхранение, просторна дневна с трапезария и кухненски бокс с тераса пред дневната, основна спалня с южно изложение и самостоятелна баня със санитарен възел, втора спалня със западно изложение, втора баня със санитарен възел.

Площите и разпределението на апартамента са съобразени със съвременните изисквания за функционалност и обеми на жилищните пространства. Зрителният ефект на триизмерната визуализация ще Ви позволи най-точно да възприемете средата за обитаване, работа и почивка във всяко едно от помещенията.

Характеристики на жилището:

👉просторно входно антре и коридор с предвидено мокро помещение и място за съхранение

👉дневна с трапезария и кухненски бокс

👉родителска спалня със самостоятелна баня и санитарен възел

👉втора спалня

👉втора баня със санитарен възел

👉тераса

За повече информация относно цени, квадратури и разпределения на предлаганите от Интербон свободни апартаменти в сграда Шевица можете да посетените сайта на проекта:

www.shevitsa.interbon.bg

За контакти 📞 +359 898 688 611 📞+359 884 342 900;  sales@interbon.bg

Предишна

Етап на строителство – сграда “Шевица”

Следваща

Топлофициране на жилищна сграда Шевица